BMC Luftfilterbox

Produktet er lagt i handlekurven!

Product image

Fortsett å handle
Til kassen

All produktutvikling gjøres i Nykvarn, Sverige

Rask levering fra eget lager
Kundeservice på stedet
Rask levering
Kundeservice

Motor / Tuning / Luftfilter / BMC Luftfilterbox

BMC luftfilterboks

BMC luftfilter er en verdensledende aktør på markedet for luftfiltre for kjøretøyer, egnet for både gatebiler og racing på høyeste nivå.

BMCs unike luftfilterbokser tilbyr det beste av flere aspekter: luftstrøm, filtrering, nødvendig tilførsel av kald luft og et forbedret utseende. Disse patentsøkte luftfilterboksene er det riktige valget i tilfeller der do88 ikke har en modelltilpasset løsning, eller når et åpent filter ikke kan plasseres slik at det får nok kald luft. Det unike systemet med en lukket boks med tilhørende luftsnorkel løser mange problemer og regnes som markedsleder.

Filtrene i luftfilterboksene leveres ferdigoljet og er klare til bruk umiddelbart etter levering. Med enkle midler kan de demonteres og rengjøres om nødvendig. Luftfilterboksene kan brukes sammen med luftmassemåler.

BMC luftfiltre er laget av et bomullsmateriale som gir god passasje, mens kombinasjonen av flere oljede bomullslag forhindrer forurensning og smuss i størrelser fra 7 mikron og oppover. Syntetiske filtre kan normalt forhindre forurensning fra 80 mikron og oppover. Med dagens teknologi er det ikke noe bedre filtersystem tilgjengelig!

Alle BMC -filtre er vaskbare. Vi tilbyr vaskemidler og oljer, spesielt egnet for dette formålet.

Les mer

Lukk