Garrett Intercooler Kjøleelement Luft-Luft

Produktet er lagt i handlekurven!

Product image

Fortsett å handle
Til kassen

All produktutvikling gjøres i Nykvarn, Sverige

Rask levering fra eget lager
Kundeservice på stedet
Produktutvikling in-house
Rask levering
Kundeservice
In-house R&D

Motor / Tuning / Garrett Intercooler Kjøleelement / Luft-Luft Intercooler Kjøleelement, Garrett

Dette er en avansert universell cellepakke av Luft-Luft modellen fra Garrett som bruker avansert Aerospace-teknologi.

Enten du bygger en intercooler for en ren racerbil eller en ekstrem gatebil, er dette det opplagte valget hvis du vil ha bransjeledende teknologi / ytelse. Garretts cellepakker er designet for å gi varig kjøleytelse for høyt ladetrykk og temperaturer generert av ekstreme motorer.

Garrett har over 75 års erfaring med intercooler og blir sett på som en anerkjent aktør i bransjen når det gjelder design og funksjon av intercooler, noe som gjør dem til et gitt valg for flere anerkjente produsenter av ytelsesbiler.

Garrett bruker bar og plate teknologi for sine cellepakker. Stolpene Garrett bruker i cellepakkene er mye tynnere enn de fleste andre produsenter kan tilby. Dette har en veldig positiv effekt på det aktive kjøleområdet, vekt og trykkfall over cellepakken. Varmeavlederne som brukes er en avansert sammensetning av flenser med høy tetthet, som har vist seg å senke sugetemperaturen på en veldig effektiv måte.

Hver cellepakke er vurdert av Garrett til et visst effektnivå for å gjøre det enkelt for deg å velge riktig cellepakke for prosjektet ditt.

Les mer

Lukk