BMC Konisk Luftfilter

Produktet er lagt i handlekurven!

Product image

Fortsett å handle
Til kassen

All produktutvikling gjøres i Nykvarn, Sverige

Rask levering fra eget lager
Kundeservice på stedet
Rask levering
Kundeservice

Motor / Tuning / Luftfilter / BMC Konisk Luftfilter

BMC TwinAir luftfilter

BMC luftfilter er en verdensledende aktør på markedet for luftfiltre for kjøretøyer, egnet for både gatebiler og racing på høyeste nivå.

Filtre fra BMC er designet og utviklet for å muliggjøre en bedre flyt enn originalen og utfører i noen tilfeller mindre enn halvparten av trykkfallet sammenlignet med et originalt papirfilter. Filtrene muliggjør dermed bedre flyt sammen med bedre filtrering og dermed økt beskyttelse for motoren!

Filtrene leveres oljet og er klare til bruk umiddelbart etter levering. De er designet med et maksimalt luftfilterområde, med innløp både midt på kjeglen og på utsiden av filteret, og er egnet for alle bil- og motorsykkelapplikasjoner og kan brukes sammen med luftmassemåler.

BMC luftfiltre er laget av et bomullsmateriale som gir god passasje, mens kombinasjonen av flere oljede bomullslag forhindrer forurensning og smuss i størrelser fra 7 mikron og oppover. Syntetiske filtre kan normalt forhindre forurensning fra 80 mikron og oppover. Med dagens teknologi er det ikke noe bedre filtersystem tilgjengelig!

Den røde gummien er spesielt utviklet for å tåle varme, støt og vibrasjoner. Alle BMC -filtre er vaskbare. Vi tilbyr vaskemidler og oljer, spesielt egnet for dette formålet.

Les mer

Lukk