Garrett Intercooler Kjøleelement - Motor / Tuning

Produktet er lagt i handlekurven!

Product image

Fortsett å handle
Til kassen

BLACK FRIDAY! 15% på hele sortimentet!
26-29 november

BLACK FRIDAY!!! 15% på hele sortimentet 26-29 november. NB! Lengre leveringstider enn normalt!

Motor / Tuning / Garrett Intercooler Kjøleelement

Avansert universell cellepakke fra Garrett som bruker avansert Aerospace-teknologi.

Garrett tilbyr både Luft-Luft og Luft-Vann intercooler cellepakker.

Enten du bygger en intercooler for en ren racerbil eller en ekstrem gatebil, er dette det opplagte valget hvis du vil ha bransjeledende teknologi / ytelse. Garretts cellepakker er designet for å gi varig kjøleytelse for høyt ladetrykk og temperaturer generert av ekstreme motorer.

Garrett har over 75 års erfaring med intercooler og blir sett på som en anerkjent aktør i bransjen når det gjelder design og funksjon av intercooler, noe som gjør dem til et gitt valg for flere anerkjente produsenter av ytelsesbiler.

Garrett bruker bar og plate teknologi for sine cellepakker. Stolpene Garrett bruker i cellepakkene er mye tynnere enn de fleste andre produsenter kan tilby. Dette har en veldig positiv effekt på det aktive kjøleområdet, vekt og trykkfall over cellepakken. Varmeavlederne som brukes er en avansert sammensetning av flenser med høy tetthet, som har vist seg å senke sugetemperaturen på en veldig effektiv måte.

Hver cellepakke er vurdert av Garrett til et visst effektnivå for å gjøre det enkelt for deg å velge riktig cellepakke for prosjektet ditt.