BMC Twin Air Konisk Luftfilter, Forbindelse 50mm / Lengde 175mm

Produktet er lagt i handlekurven!

Product image

Fortsett å handle
Til kassen

All produktutvikling skjer i vårt anlegg i Nykvarn, Sverige


BMC Twin Air Konisk Luftfilter, Forbindelse 60mm, Lengde 150mm, 15° i gruppen  hos do88 AB (FB120-01)

BMC Twin Air Konisk Luftfilter, Forbindelse 60mm, Lengde 150mm, 15°

699.30 NOK
Artikkelnr: 
FB120-01
Antall: 
  • Rask levering
  • Trygt kjøp
  • 14 dager åpent kjøp

BMC TwinAir Luftfilter

BMC luftfilter er en verdensledende aktør på markedet for luftfiltre for kjøretøyer, egnet for både gatebiler og racing på høyeste nivå.

Filtre fra BMC er designet og utviklet for å muliggjøre en bedre flyt enn originalen og utfører i noen tilfeller mindre enn halvparten av trykkfallet sammenlignet med et originalt papirfilter. Filtrene muliggjør dermed bedre flyt sammen med bedre filtrering og dermed økt beskyttelse for motoren!

Filtrene leveres oljet og er klare til bruk umiddelbart etter levering. De er designet med et maksimalt luftfilterområde, med innløp både midt på kjeglen og på utsiden av filteret, og er egnet for alle bil- og motorsykkelapplikasjoner og kan brukes sammen med luftmassemåler.

BMC luftfiltre er laget av et bomullsmateriale som gir god passasje, mens kombinasjonen av flere oljede bomullslag forhindrer forurensning og smuss i størrelser fra 7 mikron og oppover. Syntetiske filtre kan normalt forhindre forurensning fra 80 mikron og oppover. Med dagens teknologi er det ikke noe bedre filtersystem tilgjengelig!

Den røde gummien er spesielt utviklet for å tåle varme, støt og vibrasjoner. Alle BMC -filtre er vaskbare. Vi tilbyr vaskemidler og oljer, spesielt egnet for dette formålet.

For å velge filtre:

  1. Dimensjonene for hvert filter er i henhold til tegning og datatabell.
  2. Gummiforbindelsen til filteret er montert på et rør eller en flens med samme / tilstøtende ytterdiameter som filterets innerdiameter.
  3. Velg et filter med så høy luftstrøm som mulig, samtidig som du får en korrekt installasjon*. Luftmengder er vist i diagrammet og i datatabellen.

* De fleste motorer yter best med lavest mulig begrensning på inntakssiden. Velg et filter med så høy luftstrøm som mulig, samtidig som du får så kald luft som mulig. Legging av rør og slange fra luftfilteret til motoren er veldig viktig. Bruk så få skarpe bøyer som mulig for å oppnå et lavt trykkfall og jevn luftstrøm til inntaket eller turboinntaket. Vi har et bredt spekter av aluminiumsrør og silikonslanger for å bygge dette.